Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:18, 7. 11. 2013.

| Hronika

Švercovali usoljena creva

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
usoljena-creva.jpg
Usoljena creva u posebnim pregradama "Mercedesa"

Carinici na graničnom prelazu Gradina kod Dimitrovgrada zaplenili su 37 kilograma usoljenih ovčijih creva.

creva Usoljena ovčija crevaHranu je u Srbiju iz Bugarske hteo da prokrijumčari srpski državljanin u svom “Mercedesu”. Pretpostavlja se da je namera krijumčara bila dalja prodaja lokalnim restoranima.

Kako je saopšteno iz Uprave carina, creva su se nalazila u rezervoaru za gorivo koji je bio specijalno pregrađen radi lakšeg krijumčarenja. Carinici su sakrivenu hranu otkrili tek nakon skidanja zadnjeg sedišta autmobila.

pregrade Posebne pregrade u rezervoaru automobila koji je došao iz BugarskeZaplenjenu robu nije pratila nikakva dokumentacija o sanitarnoj ispravnosti, pa je zbog toga pozvan veterinarski inspektor.

On je zaplenio robu, a protiv vozača su podnete prekršajna i krivična prijava jer je krijumčario hranu koja nije prošla kontrolu, ali i zbog činjenice da je vozilo bilo prepravljeno radi lakšeg krijumčarenja. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ivan Milovanovic

    11:29 // 9. 11. 2013.

    I jos jedna stvar - za sverc hrane treba veca kazna neko za drogu! Hranu kupuje svako zbog egzistencije, a drogu samo one slabe licnosti koje same zele da je probaju pa nema stete po sire stanovnistvo

  • Ivan Milovanovic

    11:27 // 9. 11. 2013.

    A da je neko od vas pojeo ova crevca u restoranu ili ljudi dobili masovno trovanje po gradu onda bi bilo povika - "Gde su inspekcije?! Gde je carina?! Podmiceni, ne rade svoj posao! Ua drzava!"..

  • Bata

    13:52 // 8. 11. 2013.

    Ovo je Srbija, zemlja gori u bedi(od nerada i krađe) a baba se češlja(švercuju se crva ) i to se objavljuje kao vest,neverovatno.......

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: