Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:30, 1. 9. 2011.

| Hronika

Teška saobraćajka kod Niša

Autor:N.T.Izvor:Južne vesti
udes
arhivska fotografija

NIŠ - Jedna osoba je poginula a jedna teško povređena u nesreći koja se sinoć dogodila na auto putu Niš-Beograd kod niškog sela Donja Trnava.

Do udesa je došlo kada je automobil nemačkih registracija udario u kamion. Tom prilikom teško je povređen nemački državljanin Necip O (52), koji je vozio automobil, a suvozač, takođe nemačka državljanka Cevrye O. (49) je poginula.

Na osnovu šturog saopštenja niške policije pretpostavljamo da je automobil udario u kamion u sustizanju "zbog nedržanje rastojanja od vozila ispred sebe".

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Nebojša Stojilković

    13:24 // 1. 9. 2011.

    1. Necip teško da je nemački državljanin, po samom imenu, zvuči mi onako turski, znači turčin koji je otišao u Nemačku.
    2. Strana kola (najnoviji mercedesi, bmw, audi) našim putevima divljaju (jes da su nam putevi užas), a oni su očigledno tolko ludi zato i ginu.
    3. Uveo bih skuplje putarine za sva strana vozila.
    4. Petostruko veće kazne za strane državljane koji ovde izazovu saobraćajne nesreće, pa šta su oni bolji od nas da voze 200 km/h iznajmljenim kolima, a mi možemo 120 (barem mi koji poštujemo propise)?
    5. NAJBITNIJE: zašto ništa niste napisali o tome što je opljačkana menjačnica kod lutkarskog pozorišta? Šta mene briga što ginu turci, ako voze ko nenormalni neka ginu, sami sebi to rade!

    • Marko

      15:02 // 1. 9. 2011.

      Nemacki drzavljanin moze da bude svako, bez obzira da li je Turcin, Srbin ili Marsovac.

    • pa sad..

      15:32 // 1. 9. 2011.

      ... zar nikad nisi cuo za "druge, trece, cetvrte" generacije stranaca, ciji su roditelji trazili i dobili strano drzavljanstvo u toj nekoj zemlji (u koju su otisli pre 40 ili 50 godina, a ne kao novopeceni gastarbajteri !) - dobiju AUTOMATSKI to isto drzavljanstvo ? I moje prezime se zavrsava na nasem "ic", ime je srpsko, pa sam takodje i strani drzavljanin. I ne vozim iznajmljena kola, i ne 200 na sat, iako sam "STRANI drzavljanin"...

      Ne kapiram cemu takav odvratan stav. Ovde su izginuli ljudi.

    • Nebojša Stojilković

      23:32 // 2. 9. 2011.

      Da je vozio prema uslovima puta, drzao se propisa i odstojanje, on bi sad pio nemacko pivo u fotelji. Bez obzira dal je Srbin, Marsovac, Kinez ili Nemac, propisi su isti za sve. To je bila moja poenta.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: