Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:13, 21. 8. 2013.

| Hronika

Uhapšena vlasnica diskoteke "Studio"

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti
diskoteka-studio-Nis.jpg
Arhivska fotografija; foto: djxen

Zbog sumnje da su za 4 godine utajili porez na prihod od 130 miliona dinara, juče su uhapšeni vlasnica Vesna Ajković (38) i menadžer diskoteke Milan M (31).

Kako se navodi u saopštenju policije, sumnja se da su Vesna i Milan od 10. oktobra 2009. do 1. juna 2013. godine, nisu uplaćivali pazar.

- Primljeni pazar od naplate ugostiteljskih usluga nisu u celosti uplaćivali na žiro račun navedenog privrednog subjekta, već je za navedeni period uplaćeno manje novca od stvarnog pazara, u ukupnom iznosu od 131.224.216 dinara, evidentirajući u knjigovodstvu samo novac koji je uplaćen na račun - piše u saopštenju.

Takođe, dodaje se u saopštenju, osumnjičeni su u istom periodu primili u radni odnos "neutvrđen broj lica za izvršavanje raznih poslova", koje nisu prijavili, a kojima su plate isplaćivane "na crno".

- Nakon isteka mere zadržavanja osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni istražnom sudiji radi saslušanja - saopšteno je iz policije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Tatjana Prokopović

    15:41 // 1. 10. 2013.

    Kad pre ih osudiše.Ne bih rekla da su cvećke,ali u Srbiji svaki 5.zaposleni radi na crno, a kod kineza nema ni kase,a kamoli prijave.Šta je sa hladnjačama tek,za 300 dinara na dan rade žene u hladnoći

  • kojesario sasprejs

    08:09 // 31. 8. 2013.

    kako vas bre nije sramota,slepci slepi,ljubomorni ste na svoju senku ako zadje iza srva,zato i nikada nista necete imati,jer samo gledate u tudje dvoriste,iako je u vasem djubre...."postenjacine"

    • n.n

      12:43 // 12. 9. 2013.

      i primitivcima poput tebe treba biti jasno,na ceni je postenje,znanje i osnovno vaspitanje,a ne kurcenje,sila i ostala sranja 90-te su prosle davno,gledaj da posteno na znanje zaradis a ulizivanjem

    • AjkulaDrakula

      02:59 // 28. 1. 2014.

      Kada daju posao stotinama mladima onda mogu i da ih prijave i da plaćaju porez!
      Šta oni su pametni što ne plaćaju a drugi što plaćaju su budale? Sve je to stečeno prljavim parama od droge!stidi se!

  • lucky strike

    13:12 // 25. 8. 2013.

    Konacno su uhapseni....Bravo za policiju ovoga puta,a nadam se da ce biti jos hapsenja....Oni su naneli veliku stetu nasem prelepom gradu i vreme je da ispastaju za to.... Ima tu jos ljudi...

    • kojesario sasprejs

      08:16 // 31. 8. 2013.

      kako te nije sramota,slepce jedan,ne znas nista o ljudima a osudjujes...nisu andjeli ali barem daju stotini mladima radna mesta..sta dajes ti i drzava????samo gledate u tudja dvorista..bednici

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: