Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:36, 8. 7. 2012.

| Kultura

Decokvaritelji svirali u Banovini

Autor:Marko Pekić, Nikola MarkovićIzvor:Južne vesti
PeperZi_19

Mladi niški bend predstavio se publici u subotu uveče u dvorištu Univerziteta obradama pesama Red hot čili pepersa.

Želja već popularnih Nišlija da u vezu dovedu svoje težnje iz detinjstva i potražnju publike ostvarila se u vidu poprilično uigranog tribjut koncerta.

Izvodeći razne hitove poznatog benda iz Los Anđelesa, Decokvaritelji su pokazali da osim svojih autorskih pesama, koje su već opšte prihvaćene u Nišu, imaju izuzetnog talenta za obradu teških bas i solo deonica.

Kako kaže jedan od članova benda, oni su u užoj javnosti poznati i kao „Rage against the chili bizkit“, aludirajući pritom da svako od njih ima određenih težnji i interesovanja ka obradama bendova koji su na neki način pomenuti u ovom nazivu.

- Zapravo, baš su ljudi koji su trenutno na bini okupili čitavu priču koja danas nosi ime Decokvaritelji. Oni su u principu i započeli ovo što mi danas radimo, radeći obrade Pepersa, Limp Bizkita i slično. Nekako smo se pronašli u sličnim interesovanjima oformili bend koji danas poprilično dobro funkcioniše. Iako ja danas ne sviram sa njima, prezadovoljan sam posetom i time što nam je Studentski kulturni centar izašao u susret - Izjavio je za Južne vesti Luka Radulović, gitarista benda.

Podsetimo ovaj bend je nastao između 2007. i 2008, ali je sa radom počeo krajem 2009. godine. Jedan od hitova po kojem su trenutno poznati na niškoj sceni je pesma „Žene“.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • muzicar

    13:44 // 13. 7. 2012.

    Svaka cast momci !!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: