Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:01, 13. 2. 2012.

| Kultura

Predstava "Bliže" za zaljubljene

Autor:Jelena CvetkovićIzvor:Južne vesti
blize

Povodom 14. februara, Dana zaljubljenih i Svetog Trifuna, na kamernoj sceni SKC-a u 21h, biće izvedena predstava "Bliže", po tekstu Patrika Marbera i u režiji Ninoslava Đorđevića.

Karte će biti u prodaji, pre početka predstave, na ulazu u kamernu scenu, po ceni od 100 dinara.

Kao poklon za pomenute praznike, zaljubljenim parovima, organizatori su omogućili ulaz za dvoje sa jednom kartom, ali samo onim parovima koji se budu poljubili prilikom ulaska u pozorište.

Predstava je prvi put izvedena oktobra 2005. godine u Nišu, kada je i otvorena "Studentska pozorišna scena Balkana". Te godine osvojila je prvu nagradu na Festivalu akademskih pozorišta u Novom Sadu, i specijalnu nagradu za predstavu u celini, na Festivalu pozorišta u Sofiji.

O predstavi:

U predstavi je opisan život četiri lika u Londonu. Njihove životne situacije prepoznatljive su publici. Drama koja se razvija između njih je savršeno doterana i ritmički stroga i zadire dublje od obrade pojedinih likova, pokazujući emocionalnu zavisnost i nezavisnost, potrebu da nas upoznaju, a i da ostanemo nepoznati. U ovoj predstavi se različiti ljudi pokazuju kao neverovatno slični.

Iz predstave "Bliže"

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Trifun

    13:14 // 13. 2. 2012.

    Gde se nalazi SKC u Nisu?
    Koja je cena karte?
    Gde se karte mogu kupiti?

    • Ana

      23:45 // 13. 2. 2012.

      SKC je u Banovini

    • Миха

      09:02 // 14. 2. 2012.

      Академско позориште се налази у згради Универзитета (бивша Бановина), улаз из Шуматовчке улице. Представе су увек уторком и четвртком од 21 час, а карта је 100 динара. Детаљније информације можете погледати на: http://www.skc-nis.com/index.php?option=com_content&view=article&id=527%3Arepertoar-predstava-za-februar-2012-godine&catid=44%3Aakademsko-pozorite&Itemid=150&lang=sr

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: