Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:53, 10. 5. 2013.

| Kultura

Totalni Klošari promovisali novi album

Autor:Nikola MarkovićIzvor:Južne vesti
totalni-klosari,-juznevesti.jpg
Foto: Stevan Šurlan

U klubu Fidbek svoj novi album promovisao je niški OI pank bend Totalni Klošari. Kombinujući nove pesme sa starim već poznatim hitovima, Klošari su napravili atmosferu koju će odabrana publika u Nišu dugo pamtiti.

1 Foto: Stevan Šurlan

Iako je koncert, uprkos najavljenom vremenu  počeo skoro sat vremena kasnije, publika nije ni na kakav način  pokazala nezadovoljstvo zbog kašnjenja. Klošari su već oko jedanaest uspeli da Nišlijama predstave dugogodišnji rad svirajući hitove, koje su već dugo u repertoaru poznatih pankera.

5 Foto: Stevan Šurlan

Pred više od stotinak ljudi ovaj niški oi pank bend, izveo je pesme kojima je obeležio epohu devedesetih i uplovio u dvadeset prvi vek. Mogle su se čuti „Odlazim“, „Nimfoman“ „Šaka puna pilula“, „Klasika“.

Niška publika je sa velikim zadovoljstvom prihvatila i nove pesme  koje su spoj nešto modernije tematike vešto uklopljene u tradicionalni pank ritam. Pesma „Lova“ impresionirala je fanove koji se tek izgrađuju.

- Sviđa mi se što je večeras napravljen kompromis i svirane su pesme za stare fanove često prošarane novim ostvarenjima. Drago mi je što nije zanemaren lokal patriotizam koji je jedno od osnovnih obeležja ovog benda - izjavio je za Južne vesti Ivan Pantić, jedan od posetilaca koncerta.

2 Foto: Stevan Šurlan

Koncert je završen izvedbom pesme „Radnički znaj“ koju je publika gotovo sama otpevala, paleći baklje i stvarajući stadionsku atmosferu.

Totalni klošari formirani su početkom devedesetih godina a iza sebe imaju tri albuma: „Stanje smrznutog čoveka“; „Kakva korist od naslova“ i novosnimljeni „U čemu je problem gospodo“.

8 Foto: Stevan Šurlan

Svojim postojanjem Klošari pokušavaju da na izvestan način skrenu pažnju na prave vrednosti koje su se u izgubljenim generacijama zatrle. Kako naglašavaju njihov je cilj da kroz muziku prikažu filozofiju zdrave  gradske priče.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Dusko

    07:41 // 19. 5. 2013.

    Zdravko nisi u pravu za klero,ovi su klasicni zaplanjski naci-fasisti neostvareni homici koji ne podnose razlicitost.A svako moze da bude clan Dveri

  • Zdravko stosic

    23:03 // 11. 5. 2013.

    Perijanice klero fasizma..Inace clanova Dveri...nije tajna ...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: