Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:20, 3. 2. 2018.

| Servisne informacije

Od nedelje malo niže temperature na jugu Srbije

Autor:V. M. Izvor:Južne vesti
Niš nebo prognoza
Danas vreme kao u proleće; Foto: JV/V. Milić

Još danas će temperatura biti prolećna, iako je početak februara, dok će se od nedelje, prema prognozama meteorologa, temperatura približiti zimskim. Ipak, biće toplije u odnosu na prosek za ovo doba godine, a prema najavama, i na dalje ne bi trebalo da bude snega.

U Nišu je danas najviša dnevna čak 18 stepeni, dok će sutra u najtoplijem delu dana biti 9. Prema prognozi RHMZ, u nedelju je moguća i kiša, a očekuje se da minimalna temperatura bude 4 stepena. Do srede se u Nišu, prema prognozama, očekuje slična temperatura, s tim što će u najhladnijim delovima dana skala na termometru pasti do 2 stepena ispod nule.

Leskovac bi, prema najavama BBC Weather, trebalo da bude topili od Niša, pa će u nedelju temperatura biti 12 stepeni, dok će najniža biti 0. I stanovnicima ovog grada preporuka je da ponesu kišobrane jer, kako prognoziraju, moguće je da će padati kiša. Prva dva dana sledeće nedelje u Leskovcu bi trebalo da bude za koji stepen hladnije, dok će u sredu ponovo biti čak 12 stepeni.

Piroćance, kod kojih se danas temperatura podigla do 15. podeoka, kako najavljuju meteorolozi na Weather2umbrella, poslednjeg dana ove nedelje očkuje maksimalnih 9, dok će najniža biti 4 stepena. U ponedeljak će biti nešto hladnije, kada se očekuje da u najtoplijem delu dana bude 6 stepeni, dok će u utorak ponovo temperatura biti slična kao u nedelju. U sredu se očekuje maksimalna dnevna 10 stepeni celzjusa.

Podsetimo, do kaja zime temperature će biti blage, pa građani ne mogu da očekuju “debeli” minus.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: