Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:36, 15. 4. 2013.

| Sport

Treći poraz Balkanskog

Autor:Miroslav NackovIzvor:Južne vesti
FK-Balkanski-FK-Zaplanjac-0-1.JPG
Foto: Darko Andreev

Pogotkom u 71. minutu Miloš Jovanović doneo je minimalnu pobedu 0:1 ekipi Zaplanjca pred oko 400 ljubitelja fudbala koji su pratili susret 20. kola Niške zone u Dimitrovgradu.

Nastavljena je i serija isključenja igrača Balkanskog samo 8 minuta kasnije kada je glavni arbitar meča put u svlačionicu pokazao Davoru Petrovu, vezisti Balkanskog, koji je zbog brojnih suspenzija bio primoran da igra na poziciji štopera. Ovo je treće isključenje igrača Balkanskog u poslednja tri kola Niške zone.

Veliki broj ljubitelja fudbala iz čitavog pirotskog okruga prisustvovao je borbenom meču, u kome je Balkanski više napadao u prvom delu igre, kada je sredinom poluvremena Daut Šaćiri propustio da domaćinu donese prednost, dok su gosti iz Gadžinog Hana bolje kontrolisali igru u nastavku susreta.

U sastavu obe ekipe publika je imala priliku da vidi i nekoliko fudbalera sa srpskoligaškim i iskustvom igranja u Prvoj Ligi Srbije. Među njima je bio i komandant odbrane Zaplanjca, jedan od najboljih pojedinaca na meču Vladan Vladimirov, koji je ponikao u fudbalskoj školi niškog Radničkog, a kasnije nastupao za Sinđelić i Car Konstantin.

- U sjajnom ambijentu obe ekipe odigrale su fer i korektno, pruživši publici dobru predstavu, koju su na kraju ponovo pokvarile sudije – kaže Vladimirov.

Trener Dimitrovgrađana Radivoje Manić za prvi poraz u sezoni na domaćem terenu ipak najviše krivi igrače Balkanskog i njihovu lošu formu.

- Loše suđenje ne može da bude alibi za treći uzastopni poraz i treće uzastopno isključenje mojih igrača – razočarano je konstantovao Manić.

Prvenstvo se nastavlja već u sredu 21. kolom Niške zone kada desetkovani Balkanski putuje u goste ekipi Pusta reka koja ozbiljno hvata priključak za plasman u sam vrh, dok Zaplanjac u Gadžinom Hanu dočekuje trenutnog lidera na tabeli SFK Moravac iz Predejana.


Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: