Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

turnir

  • Pored seniora, turnir i za 4 mlađe selekcije

    Basket turnir u centru Babušnice za pomoć sugrađanki

    Kako bi se sakupio novac za lečenje 12-godišnje Julije Vidanović iz Babušnice, u četvrtak od 19 sati na terenu u centru održaće se turnir u basketu, a za učešće se mogu prijaviti svi koji vole košarku bez obzira na godine i pol. U prethodnoj humanitarnoj akciji, na koncertu sakupljeno je preko 250.000 dinara.

    detaljnije
  • rukometaši Železničar

    Mladi rukometaši Železničara osvojili međunarodni turnir

    Igrači niškog Železničara do 17 godina nanizali su sve same pobede na međunarodnom turniru u Smederevu i osvojili ga. O značaju ovog turnira govori podatak da je okupio više od 100 ekipa iz zemalja regiona, ali i daljih država poput Alžira, Tunisa, Francuske i Velike Britanije.

    (2) detaljnije
  • mali fudbal foto aleksandar kostic

    "Fuca iz bloka" prikupila 50.000 dinara za porodicu iz Jelašnice

    U dvorištu niške Osnovne škole "Branko Miljković" ovog vikenda okupilo se 16 ekipa, koje su se nadmetale za naslov pobednika turnira "Fuca iz bloka" i ujedno bile humane, a humanost je, kako kažu organizatori, bila važnija od malog fudbala. Pobedila je ekipa Miki i deca iz Malče, a prikupljeno je skoro 50.000 dinara za porodicu Spasojević iz Jelašnice.

    (1) detaljnije
  • ilustracija futsal mali fudbal

    U toku prijave za turnir u malom fudbalu u Medveđi

    Ekipe do 10 igrača mogu se, do 18. avgusta, prijaviti za učešće na turniru u futsalu koji će se u Medveđi održati od 19. do 28. avgusta. Kotizacija za seniore je 3.000 dinara, dok je prijava za veterane i juniore besplatna. Za najbolje timove obezbeđene su novčane nagrade.

    detaljnije
  • omladinska škola Radnički turnir

    Memorijalni turnir "Ivan Krstić Beli" okupio preko 50 ekipa

    Podeljene u 5 starosnih kategorija, na pomoćnim terenima stadiona "Čair" nadmetale su se 54 ekipe. Sem timova iz nekoliko gradova Srbije zaigrli su i mali fudbaleri iz Kine, koji su i ove godine gosti Niša.

    detaljnije
  • mali fudbal foto aleksandar kostic

    Turnir u malom fudbalu avgusta u Leskovcu

    Ljubitelji futsala moći će da se nadmeću u ovom sportu na turniru u Leskovcu koji će se održati od 12. do 25. avgusta. Prijavljivanje ekipa je do 11. avgusta, kada će se izvlačiti žreb. Nagradni fond turnira je 210.000 dinara.

    detaljnije
  • basket koš lopta

    Turniri u basketu, futsalu i stonom tenisu za izgradnju roditeljske kuće

    Rekreacija, zabava i humanost spojiće se u turniru "Igraj humano", koji na terenima Osnovne škole "Sveti Sava" u nedelju, 28. jula organizuju niški Odred izviđača Josif Pančić i Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR). Svi zainteresovani građani mogu se nadmetati u basketu, stonom tenisu ili malom fudbalu, a prilog od kotizacije otići će za izgradnju nove roditeljske kuće.

    (2) detaljnije
  • tenis Emilija Zdravković NIkola Živković

    Domaćini "Niš open"-a osvojili titule u ženskom singlu i muškom dublu

    Na teniskom turniru za juniore i juniorke do 16 godina iz serije Tennis Europe, koji se održao u Nišu, domaćini su bili jako motivisani, pa je pobednički peharu u ženskom singlu završio u rukama Emilije Zdravković, dok su u muškom dublu najbolji bili Lazar Danić i Stefan Skobelev.

    detaljnije
  • Natalija Kostić

    Niška teniserka ipak bez titule u Kazahstanu

    Nišlijka Natalija Kostić nije uspela da osvoji titulu na ITF turniru u Kazahstanu, pošto je od nje bila bolja Marie Bouzkova, od ponedeljka jedna od 100 najboljih teniserki na svetu. Čehinja je pobedila sa 6:3, 6:3.

    detaljnije
  • rukomet na pesku

    U toku prijave za turnir u rukometu na pesku u Leskovcu

    Treću godinu zaredom Leskovac će biti domaćin ekipama koje će se nadmetati u rukometu na pesku. Turnir se održava od 10. i 11. avgusta na otvorenim terenima Sportsko-rekreativnog centra "Dubočica", a ekipe se mogu prijaviti do 9. avgusta. Nagradni fond iznosi 100.000 dinara.

    detaljnije
  • tenis ilustracija

    "Niš open" okuplja teniske nade Evrope, Indije i Australije

    Na terenima Teniske akademije Živković od 15. do 21. jula igraće se međunarodni turnir “Niš open”, koji pripada seriji Tennis Europe. Na njemu će se okupiti juniori i juniorke iz velikog broja evropskih zemalja, ali i Australije i Indije.

    detaljnije
  • Prijavljivanje ekipa do 14. juna

    Noćni turnir u malom fudbalu u Babušnici od 16. jula

    Futsal ekipe iz Babušnice i okoline i ove godine takmičiće se na tradicionalnom turniru “Babušnica 2019” koji će početi 16. jula na terenu Sportskog centra. Prijava ekipa je do 14. juna u 20 sati.

    (1) detaljnije
  • U Nišu je šampionski pehar u ženAnja Stanković Anastasija Stoiljković Nina Andronicou Teodora Kousiou Nikola Živković TAŽ tenis Teniska kademija Živković

    Niški teniseri i teniserke dominantni na domaćem terenu i u Zaječaru

    Otvoreno prvenstvo Niša za tenisere i teniserke do 16 godina proteklo je u znaku domaćina, pošto samo jedan polufinalista u obe kategorije singla nije bio iz Teniske akademije Živković. Njihovi mlađi klupski drugovi i drugarice su se nadmetali u Zaječaru, gde su niške teniserke pokupile sva odličja, a jedan teniser stigao je do polufinala.

    (1) detaljnije
  • Seniorski deo podeljen u 2 dela

    Turnir u malom fudbalu u Dimitrovgradu od 13. jula

    Tradicionalni turnir u malom fudbalu “Dimitrovgrad 2019” počeće u subotu 13. jula, a dan ranije će se izvlačiti parovi u svim kategorijama. Novina u odnosu na ranije godine je da ekipe neće plaćati kotizaciju za učešće. Seniorski deo turnira podeljen je u 2 kategorije, a takmičiće se i pioniri, mlađi pioniri i veterani.

    detaljnije
  • Tenis mreža

    U Aleksincu se održava turnir u nožnom tenisu

    Na terenima TAŠ u Aleksincu prvi put će se održati turnir "Aleksinac open" i to u retko viđenom takmičarskom sportu - nožnom tenisu. Prijave su otvorene do 19. jula, kažu u Klubu malog fudbala Aleksinac, a takmičenje kreće dan kasnije.

    detaljnije
  • klikerijada

    Nadmetanje klikeraša u subotu u Lebanu

    Ljubitelji klikera moći će da uživaju u druženju, ali i da se nadmeću u ovoj disciplini u subotu, 8. juna od 13 sati u Lebanu. Učešće na turniru plaća se 99 dinara, a sav prihod biće prosleđen ugroženim porodicama.

    (1) detaljnije
  • Pored seniora, turnir i za 4 mlađe selekcije

    Besplatne prijave za turnir u basketu u Leskovcu

    Ovogodišnji turnir u basketu 3 na 3 u Leskovcu održaće se u nedelju, 2. juna. Mečevi će se igrati na otvorenom, u centru grada, a ekipe se mogu besplatno prijaviti do 30. maja. Nagradni fond iznosi 120.000 dinara.

    detaljnije
  • Lutador brazilski džiju-džicu

    Niški klub brazilskog džiju-džicua najuspešniji u Beogradu

    Sa po 4 zlatne i bronzane, uz još 2 srebrne medalje, klub Lutador pozicionirao se kao najbolji na 11. Belgrade open-u, takmičenju u brazilskom džiju-džicuu. Sem ovog turnira, Nišlije su bile uspešne i na Balkanskom prvenstvu u MMA odakle je njihov Uroš Nikolić poneo titulu šampiona, kaže trener Dimitrije Antić.

    detaljnije
  • Tenis ilustracija

    U Prokuplju počeo Međunarodni turnir za tenisere do 12 godina

    Nakon kvalifikacionih mečeva, 32 teniserke i isto toliko tenisera uzrasta do 12 godina iz Srbije i okruženja, učestvovaće na Međunarodnom teniskom turniru koji će se narednih 10 dana igrati u Prokuplju na terenima Teniskog kluba Topličanin.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: