Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

AKC Fuzz

  • Gorecki bend

    Dram i Gerecki ovog vikenda u FUZZ-u

    Novosadski bend Gerecki i beogradski Dram nastupiće u Nišu u petak i subotu, 16. i 17. decembra, u AKC FUZZ-u . Organizatori najavljuju da će u nastup benda Gerecki u petak početi u 22 sata, dok će koncert Drama u subotu krenuti od 21 sat.

    detaljnije
  • popečitelji 2022

    “Andergraund atrakcija” - Popečitelji ponovo u Nišu

    Instrumentalni sastav Popečitelji održaće nastup u petak, 25. novemebra, u klubu AKC FUZZ uz podršku niškog benda Supersolid. Kako je najavljeno iz organizacije, Popečitelji dolaze u originalnoj postavi i prirediće “bučan ritual” koji uključuje razgaljujuće hitove iz njihove dugotrajne karijere. Svirka će početi u 21 sat.

    detaljnije
  • Svirka u AKC FUZZ_ privatna arhiva_ Aleksandar Mijalkovic

    Od kantine Mašinske industrije do alternativnog kulturnog centra

    Petorica prijatelja i entuzijasta okupili su se pre više od godinu dana kako bi zajednički sproveli ideju da se u Nišu otvori prvi alternatnivni kulturni centar. Projekat koji su započeli, kažu, zahteva konstantnu posvećenost, ali pozitivne kritike javnosti dale su elana da prevaziđu sve probleme. “Alternativni kulturni centar Fuzz” nalazi se u bivšoj kantini Mašinske industrije i okuplja profesionalne, ali i neafirmisane muzičare, aktiviste, udruženja, ali sve ljude, koji kroz svoj rad promovišu alternativni, urbani način života.

    (3) detaljnije
KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: