Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Knjaževačka ulica (Niš)

  • Knjaževačka

    Sotirovski rešavanje problema Knjaževačke ulice ostavila za narednu godinu

    Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski izjavila je da će rešavanje problema Knjaževačke ulice ostaviti za 2024. godinu kada dobro izračunaju koliko im je para za to potrebno, a prioritet je postavljanje razdelnih ostrva. Stanovnici Knjaževačke ulice poručili su joj da ih ne zavarava novim obećanjima i rokovima već preduzmu nešto.

    (38) detaljnije
  • Sudar Knjaževačka

    Ponovo sudar u Knjaževačkoj u Nišu

    Na raskrsnici niških ulica Pantelejske i Knjaževačke u neposrenoj blizini nekadašnjeg Niteksa danas u 13:50 došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala dva automobila niških tablica. Iz policije kažu da nije bilo povređenih.

    (18) detaljnije
  • Knjaževačka

    Dan posle blokade Knjaževačke - pojačane policijske kontrole u ulici

    Nakon što su stanovnici Knjaževačke ulice u Nišu blokirali pešački prelaz na pola sata u ponedeljak 31. jula i dali rok od mesec dana nadležnima da krenu sa radovima na poboljšanju bezbednosti pešaka, već narednog dana, građani kažu da su primećene policijske patrole koje regulišu saobraćaj u ulici.

    (16) detaljnije
  • Protest Knjaževačka (1)

    Protest upozorenja u Knjaževačkoj - građani spremni da radikalizuju blokadu ulice 

    Stanari Knjaževačke ulice blokirali su na pola sata pešački prelaz na uglu sa Ulicom Ilije Birčanina, kako bi ukazali na nebezbednost ulice i učestale saobraćajne nesreće na tom pešačkom prelazu. Zbog straha da decu puste same da prelaze ulicu, zahteve i peticije predaće nadležnima. Ukoliko radovi ne krenu do 1. septembra, radikalizovaće blokade Knjaževačke ulice.

    (16) detaljnije
  • U lice sa ulice

    Dok pišem ove reči u dvorištu svoje porodične kuće u Knjaževačkoj ulici, automobili nastavljaju svoju suludu dnevnu trku iako je već prošla ponoć. Noću se, kada buka utihne, još jezivije čuju pojedini sumanuti vozači koji turiraju svoje makine kao da je u pitanju pista a ne gradska ulica.

    (3) detaljnije
KOMENTAR DANA

Njima ne treba sreća, treba im pobeda.

Nišlija čitalac

Tekst: Ni treća nije bila sreća - niški Radnički u Novom Pazaru odlučuje o baražu

Pronađite nas na: