Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Azil za pse u stambenoj zgradi

U Ulica Branka Krsmanovića 25 u stanu od 50 m2 , se nalaze 23 psa. Problem je prijavljen komunalnoj inspekciji i komunalnoj policiji, za sada nije resen. Ugroženo je zdravlje, bezbednost mir i red, osnovni uslovi za normalan život ljudi u ovoj zgradi.

Azil za pse u stambenoj zgradi
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • protest

    Protestovali zbog komšije koji u stanu čuva više od 20 pasa

    Niš nema azil za pse, ali već dve godine u Ulici Branka Krsmanovića, prema tvrdnjama stanara zgrade, njihov komšija pravi “kućni azil” u kome čuva i pse sa ulice za koje se ne zna da li su vakcinisani. Tvrde da trenutno ima 23 ljubimca, a oni muke koje nikako da reše, pa su jutros izašli na ulicu i još jednom zatražili od nadležnih da reaguju. Međutim, vlasnik "azila" kaže da su ga inspekcije dosad više puta "obilazile", ali da mu kaznu nikad nisu napisali, jer čuva "samo dva odrasla psa, dok su svi ostali štenci".

    (38) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom