Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Bahato parkiranje

U ulici Igmanskoj pešaci nemaju gde da idu osim po ulici koja je totalno propala, a da ne govorimo o invalidima koji bas nikakve mogucnosti nemaju da malo izadju iz kuća. Bahatost pojedinaca ide dotle da iako imaju i dvoriste i svoju garazu oni parkiraju na trotoaru ispred iste! Pre nekoliko dana zbog jednog takvog, iskrivila sam nogu i polomila prste jer sam morala da sidjem s trotoara na razrovanu kaldrmu! A skoro svakodnevno padaju starije zene sa torbama koje se ionako tesko krecu! Molim vas da se nesto preduzme.

Bahato parkiranje Bahato parkiranje
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • Kola na stazi za slepe foto čitlac

    Foto-vest: U Nišu parkiraju na trotoaru, stazi za slepe, ali i na ulazu u Opštinu

    Duž trotoara u Ulici Nade Tomić nalazi se izrezbarena staza namenjena slepim i slabovidim osobama, ali oni ne mogu da je koriste jer su često preko nje parkirani automobili. Stanovnici Igmanske ulice kažu da i tamo na trotoaru konstantno ljudi ostavljaju automobile, pa pešaci tuda ne mogu da prođu, a jedan Nišlija poslao je i fotografiju parkiranja ispred samih vrata Opštine u Ulici Nikole Pašića.

    (24) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom