Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Biciklisticko pešačka staza parkiranje vozila

Poštovani. U pitanju je staza za pešake i bicikliste koja se proteže od stop sopa do Brzog Broda. Grad Niš je učinio dobar projekat koji je značajan za sve građane a pogotovo za učesnike u saobracaju, čime je povećana sigurnost, posebno biciklista. Naime, već izvesno duže vreme na stazu kod prvog skretanja za Brzi Brod, namenjenu pešacima parkiraju se vozila u dužini oko 100m koja i preko noći ostaju na stazi, parkiraju se čak i vozila koje vlasnici oglašavaju da su na prodaju,počeli su i kamionski sleperi koji su videli da mnogi parkiraju na stazu, parkiranje se povećava jer ljudi vide da ne postoje nikakve sankcije od nadležnih , te se ponasaju kao da je to privatno vlasnisto a ne pravo na blagodet koju nam je grad Niš pruzio, pešaci i bicillisti ih mimoilaze i tu dolazi do opasnosti po zdravlje i život građana. Tako je i juče devojčica koja je vozila bicikl na propisno obeleženom mestu morala da predje na stazu za pešake i sudarila se sa gospodjom koja je od sudara pala, na svu sreću nije bilo nista vise od ogrebotine na kolenu. Molim vas da reagujete u skladu sa vašim nadleznostima i ovlaštenjima kako bi se bahatost zaustavila i građanima omogućilo korištenje javnog dobra! Unapred zahvalna! Dragana.

Biciklisticko pešačka staza parkiranje vozila Biciklisticko pešačka staza parkiranje vozila
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom