Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Rešen

Calije deponije nema a nema ni kontejnera

Pre neki dan sam prijavio visemesecni problem sa deponijom u Calijama zbog nedostatka kontejnera (koje su odneli radnici JKP Medijana) i neispunjavanjem obaveza JKP Medijana kojima placamo odvozenje smeca a danas su radnici Medijane odneli i preostale kontejnere i tako mislili da su resili problem. Gde ce sada bacati smece stanari zgrade i firme koje imaju posebne ugovore sa JKP Medijanom o odnosenju smeca a koje se nalaze u neposrednoj blizini pomenutih kontejnera to neka se zapitaju nesposobna gospoda iz istoimenog preduzeca. Ocekujemo jos vecu deponiju u narednim danima a za sve je kriva JKP Medijana koja je napravila problem jos u avgustu kada je prepolovila broj kontejnera na istoj lokaciji. Imam i snimak odnosenja poslednjeg kontejnera a postavicu i sliku

Calije deponije nema a nema ni kontejnera
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom