Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Cela Vardarska ulica bez uličnog osvetljenja

U 21.veku Vardarska ulica u centru grada, koja je inače veoma prometna već danima je u mraku! Nebezbedno za kretanja kako vozila, tako i pešaka na trotoaru, pogotovo ako se uzme u obzir da je u blizini osnovna škola i dve veoma nezgodne i vrlo prometne raskrsnice na kojima su u poslednje vreme česte nezgode, imajući u vidu da semafor na raskrsnici ulica Vardarske i Jovana Ristića uglavnom ne radi. Osim nje i ulica Duška Radovića koja je seče je takođe u totalnom mraku. Da li je ova normalna Srbija? Sramota za ovaj grad! Problem prijavljen nekoliko puta Parking servisu koji je zadužen za održavanje javne rasvete, očigledno bezuspešno!

Cela Vardarska ulica bez uličnog osvetljenja Cela Vardarska ulica bez uličnog osvetljenja Cela Vardarska ulica bez uličnog osvetljenja
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom