Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Rešen

Divlja deponija odmah iza hotela "Ambasador"

Želeo bih da prijavim divlju deponiju koja se nalazi odmah iza hotela "Ambasador" kao i Tržnog centra "Ambasador" - dakle u samom centru grada. Izvođač radova, koji radi na rekonstrukciji hotela "Ambasador" je malo po malo bacao otpad razne vrste i sada imamo pravu deponiju. Iz te deponije non-stop izlaze pacovi, miševi i razna gamad. Ovo bi trebalo ukloniti što pre!

Divlja deponija odmah iza hotela Ambasador
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • Divlja-deponija-Ambasador-Prijavi-problem

    Komunalna policija reagovala zbog deponije iza hotela “Ambasador”

    Šut, karton, daske i drugi građevinski materijal se već mesecima taloži na parceli iza hotela “Ambasador” zbog čega su se građani požalili redakciji "Južnih vesti", ali i Komunalnoj policiji. Ova služba je reagovala zbog prijave da je iza gradilišta nastala divlja deponija, a kako kažu, dobili su uveravanja da će po završetku radova parcela biti počišćena i namenjena nečemu drugom, ne bacanju građevinskog materijala.

    (10) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom