Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
U obradi

Drvored na Bulevaru Nemanjića

Drvo platana, između zgrada 76-78 na Bulevaru Nemanjića, nije orezano više od 3 godine. Grane se spuštaju do parkiranih automobila, a takođe u krošnji je i više suvih grana koje prete da padnu kako na parking tako i na dečije igralište, a da ne govorim o tome što su nam grane već dorasle do terasa. Molimo Vas da nam pomognete da dobijemo pomoć oko orezivanja problematičnih grana. U prilogu Vam dostavljam fotografije.

Drvored Drvored Drvored
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • neorezano drvece

    Građani traže da se oreže drveće i iseku stara "opasna" stabla

    Više od tri godine nije orezano drveće na Bulevaru Nemanjića u Nišu između zgrada 76 i 78, tvrde građani, pa suve grane “prete” da padnu na parking i dečije igralište, a neke grane su "stigle" i do terasa. Iz sektora “Zelenilo” JKP “Mediana” poručuju da Nišlije treba da im se jave kada imaju ovakve probleme i da će se potruditi da ih reše.

    (6) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom