Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

I opet nebezbedna dečja igrališta

Poštovani,Želim da prijavim ozbiljan problem u vezi s dečjim igralištem koje je nedavno pušteno u rad, iako građevinski radovi nisu završeni. U pitanju je novi mobilijar pored zdravstvene ambulante u Duvaništu ul. Majkovskog. Prema standardima, nijedan građevinski objekat ne bi smeo biti otvoren za javnost pre nego što se dobije odgovarajući potvrdni izveštaj. Ovo je naročito važno kada su u pitanju dečja igrališta, koja trenutno ne prolaze kroz adekvatnu kontrolu. Molim vas da istražite ovu situaciju i poduzmete odgovarajuće korake kako biste osigurali da dečje igralište bude bezbedno za upotrebu pre nego što se otvori za javnost. Ovakvi propusti u implementaciji standarda mogu ozbiljno ugroziti bezbednost dece koja koriste ovo igralište.

I opet nebezbedna dečja igrališta I opet nebezbedna dečja igrališta I opet nebezbedna dečja igrališta I opet nebezbedna dečja igrališta I opet nebezbedna dečja igrališta
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom