Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Istorijski toponimi u niškoj tvrđavi

Turistička sezona je krenula intezivnije. Turista je sve više iz dana u dan... ali zar je to moguće da je grad nezainteresovan. Opet se pokazala nebriga i neodgovornost institucija koje se brinu o održavanju istorijskog i kulturnog nasleđa. Ispred svih istorijskih i arheoloških objekata i nalazišta postavljene su informativne table (toponimi). Ali na žalost one nikome ne mogu dati potrebne informacije ni o čemu...Uništene su zlom rukom zlih ljudi, uništene su nekulturom nekulturnih...Ni od korova zaduženih za saniranjem svega što su bahati za sobom ostavili.

Istorijski toponimi u niškoj tvrđavi Istorijski toponimi u niškoj tvrđavi Istorijski toponimi u niškoj tvrđavi Istorijski toponimi u niškoj tvrđavi Istorijski toponimi u niškoj tvrđavi
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom