Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Kopanje trotoara na Bulevaru Nemanjića

Poslednjih nedelju dana je neka firma vršila kopanje po zelenoj površini i bušenje trotoara za postavljanje nekih kablova (od prekoputa Zone 1 pa do škole Ćele kula), iza sebe su ostavili trotoare i iste zelene površine kao sveže izoranu njivu, balto rasuto po trotoaru, a rupe iza sebe su jako loše zabetonirali. Mnoge nisu ni bile propisno zaštićene od pešaka dok se beton ne stegne, pa su ljudi gazili i deca grebala svež beton. Na samom pešačkom prelazu preko puta Zone 2 je zabetonirano jako loše, ispod nivoa ostalog betona, a ako se krene naniže Bulevarom do škole može se videti da ni tamo nije ništa bolje. Ko su te firme koje kopaju po ulicama i nikakvu odgovornost nemaju da sve dovedu u prvobitno stanje. Pre dva dana sam prišla radnicima i skrenula pažnju na oštećen svež beton na pešačkom, i radnici su uz namigivanje rekli "Će ga sredimo sutra"... A sutra su nastavili već dalje da kopaju, ostavljajući za sobom nove rupe.

Kopanje trotoara na Bulevaru Nemanjića Kopanje trotoara na Bulevaru Nemanjića Kopanje trotoara na Bulevaru Nemanjića Kopanje trotoara na Bulevaru Nemanjića Kopanje trotoara na Bulevaru Nemanjića
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom