Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Nesređana zelena površina

Ispred zgrade u Ulici Stanoja Bunuševca broj 14 i 16, poznatije kao Karinktonka i dan danas nije sređena zelena površina. Još jesenas kada je izvođač završio asfaltiranje ulice i popločavanje trotoara postavili smo pitanje gospodinu pomoćniku gradonačelnika kada je gostovao na TV Belami kada će da se sredi zelena površina i on je rekao da izvođač treba da ukloni šut da bi JKP Mediana mogla da sredi zelenu površinu. Do dana današnjeg niko nije mrdnuo prstom, a još manje lopatom. Gde je izvođač da odveze višak materijala sa zelene površine, a gde je pomoćnik gradonačelnika ili nadležni za to da pojure izvođača. A posebno je pitanje je koji projektant ili ko već je odobrio da se ispred zgrade poruši betonska podloga trotoara od 15 cm i asfalt da bi se postavile na peščanoj podlozi male behaton ploče. Da li treba da čekamo narednu 2021. da se ovo sredi?

Ne sređana zelena površina Ne sređana zelena površina Ne sređana zelena površina Ne sređana zelena površina Ne sređana zelena površina
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom