Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Nedovoljno polazaka i kašnjenje na autobuskoj liniji 11

Poštovani, S obzirom na to da je posle prijave problema na liniji 2 nešto i popravljeno, htela bih da ovde prijavim problem na liniji 11 Medoševac-Duvanište jer Direkcija apsolutno nema sluha za potrebe građana. Prvi problem je to što su prepolovili broj polazaka uvođenjem nove linije za Medoševac, koja bi navodno trebalo da bude bolja. Stvarno ne verujem da je toliki problem da se ubaci bar još jedan autobus na toj liniji, a ne da jedan kruži i stalno kasni. Drugi problem je upravo kašnjenje. Autobusi nekad kasne i više od 10 minuta ili se jednostavno ne pojave, a red vožnje je takav da idu na sat vremena, nekad i više. Kako građani da računaju uopšte na gradski prevoz koji uredno plaćaju kako bi stigli na vreme u školu, na fakultet, posao ili bilo gde? Nezadovoljstvo je sve veće s obzirom na ovakvo tretiranje i nepoštovanje građana.

Nedovoljno polazaka i kašnjenje na autobuskoj liniji 11
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom