Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Rešen

Neprohodna "blatnjava" ulica

Ulica je trebala biti nasipana rizlom, prošle godine medjitum izvođač radova nije ispunio obavezu, i ako ulica bila predviđena za sanaciju. Najbitnija stvar je da je naselje urbanizovano (nije divlje) i vlasnici parcela su uredno platili sve moguće komunalije i dažbine, radi se o naselju Podvinik kod nove škole u naselju Branko Bjegović. Ulica je neprohodna kako za vozila tako i za pešake i stanje je alarmantno...

Neprohodna "blatnjava" ulica Neprohodna "blatnjava" ulica Neprohodna "blatnjava" ulica Neprohodna "blatnjava" ulica
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • Zaboravljena ulica čeka asfaltiranje

    Gradske vlasti zaboravile da asfaltiraju ulicu u Podviniku

    Ulica koja je pre više od pet godina dobila dozvolu za asfaltiranje je još neprohodna i čeka na asfalt, pa se njeni stanari ovde jedva probijaju i peške, a kamoli autom. U Direkciji za izgradnju potvrđuju da su svojevremeno radovi bili otpočeti, ali da se posle "zaboravilo da se ta ulica stavi u Program" za dalje radove.

    (13) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom