Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Novi kružni tok - zamka za vozače

Urađen je ekspresno novi kružni tok kod Brzog Broda zbog dolaska predsednika 28. septembra radi otvaranja fabrike. Uradili su koliko su stigli na brzinu do tog dana. Istog dana nakon njegovog odlaska nestali su svi radnici i mašine. Kruzni tok i sve oko njega ostalo je nezavršeno, rupe, kanali, neasfaltirani delovi i naravno bez znakova i bez osvetljenja na oba pravca bulevara u duzini od oko 100 metara - taman dovoljno da se ne vidi kružni tok. Jutros 09.10.2018.je osvanula vec druga saobraćajka - ovoga puta ozbiljnija gde je čovek iz pravca Niške Banje jednostavno produžio pravo i naleteo na neosvetljeni i neobeležni kruzni tok i potpuno uništio svoj auto. Verovatno je i povređen. Biće toga još jer je po mraku skoro nemoguće primetiti kružni tok dok ne dođete tik do njega. A da ne pričamo o biciklistima i pešacima koji više tu bukvalno nemaju ni stazu niti mogućnost prelaska na drugu stranu. Pa da li život stane kada predsednik ode??

Novi kruzni tok -zamka za vozace
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom