Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
U obradi

Zatvorena ulica zbog uređenja fasade

U Ulici Todora Milovanovića, na ulazu u uzanu prilaznu ulicu sa dvadesetak domaćinstava, investitor je 30. oktobra 2019. podigao skele za izradu fasade na novoj 4-spratnoj zgradi i potpuno zatvorio saobraćaj, čak i za vozila Hitne pomoći i vatrogasne službe. Iako je već decembar, ulica je još uvek zatvorena skelama mimo propisa, a stanari ne mogu da parkiraju svoja vozila već moraju da plaćaju parking na drugim mestima, ne mogu da dovoze drva za ogrev, ne mogu da pozovu Hitnu pomoć, ne mogu normalno da funkcionišu. O tome je obaveštavana Komunalna inspekcija i saobraćajna policija, ali bez rezultata. Skele još dugo neće biti sklonjene jer se investitoru ne žuri da završi fasadu, a ulica ostaje zatvorena za saobraćaj i svakodnevnu komunikaciju građana. Stanari Ulice Todora Milovanovića od broja 14 do 22.

Opsti problemi Opsti problemi Opsti problemi
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom