Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Parking mesta

Poštovani, kod Durlanske pijace postoje samo 10-ak parking mesta (označeno na priloženoj fotografiji). Do pre 2-3 godine, bilo je dozvoljeno parkiranje na 'ostrvu' iza pijace gde su vlasnici svoja vozila parkirali u 4 kolone tako da nikom ne bi smetali. Saobraćaj je funkcionisao normalno. U ulici pored pijace, Srbinjska, moglo se ući na parking pijace tj trotar gde je sad zabranjen ulaz. Znak za zabranjeno parkiranje postoji. Znakovi za zabranjeno parkiranje na tom 'ostrvu' su postavljeni tako da se vide samo iz jednog pravca (iz ulice Srbinjske ka Knjaževačkoj) tako da vikendom, kada ima i najviše ljudi na pijaci, Parking servis često pokuplja vozila građana koji nemaju gde da parkiraju svoja vozila ili se eventualno zaustave i upale 'sva četiri' na ulici da bi što brže kupili proizvode sa pijace. Građani su prijavljivali ovaj 'slučaj' opštini Pantelej, na šta, naravno, nisu dobili odgovor. Logično je da opština Pantelej obezbedi dovoljan broj parking mesta za građane i da ostrvo ne koriste kao zamku za vozače zbog nepreglednosti znakova za parkiranje. Parking koji postoji iza pijace uglavnom koriste vlasnici lokala i tezgi.

Parking mesta
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom