Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Problemi sa parkiranjem na kolovozu

Reagujući na Vaš tekst o odnošenju paukom vozila sa trotoara na periferiji grada, napominjem da godinama postoji mnogo veći problem, a to je parkiranje vozila na desnoj kolovoznoj traci (ne trenutno, koristeći sva 4 migavca, već kao parking, tokom celog dana) u ulici Vojvode Mišića, na mestu ukrstanja sa ulicom Vojvode Tankosića, iz pravca kretanja od Crvenog pevca ka bul. Nemanjića, odmah nakon prolaska prodavnice Lilly, tj. dijagonalno od hotela Lotos. Neverovatno je da pauk nosi automobile " sa trotoara " u svim okolnim ulicama, dok na toj poziciji, tokom celog dana desna kolovozna traka je potpuno neupotrebljiva, jer se koristi kao parking mesto (najverovatnije za pripadnike saobraćajne policije koji upravo tu i rade). Još neverovatnije je da pešaci, pošto od pomenutih vozila ne mogu da prođu, koriste čak centralnu levu kolovoznu traku kao trotoar. Srdačan pozdrav

Predrag Mihajlović
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom