Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Raskopan plocnik na Keju Kola srpskih sestara

Probacu ponovo, posto ne vidim da je problem igde evidentiran, niti mi je o tome stiglo neko obavestenje na e-mail Na Keju Kola srpskih sestara, ispred stambene zgrade br. 13 do prosle godine je usled pucanja podzemne (vodovodne ili kanalizacione) cevi bila ogromna bara koja nije presusivala par godina. Proslog januara (2016. god) su radnisi otkopali cev i popravili problem, ali su rupu samo zatrpali peskom, a ploce ostavili poredjane sa strane. U tom stanju je sve vec vise od godinu dana. Kako je ovo sam centar grada, a setaliste je jako popularno u toplijim mesecima, ovo je i jako losa slika i bezbednosni problem za decu koja se tu igraju. Takodje, pesak se raznosi vetrom i citav prostor deluje neuredno i zapusteno. Jednostavno vracanje plocnika nu prvobitan polozaj i nivelacija nije ni preskup ni nemoguc posao za gradske sluzbe, ovde je rec o nasem tipicnom javasluku i ostavljanju posla nedovrsenog. Shvatam da ovaj problem nije narocito "zanimljiv" niti je od klucnog znacaja, ali je mozda potrebno krenuti od stvari koje se mogu lako i jeftino resiti. ;)

Raskopan plocnik na Keju Kola srpskih sestara Raskopan plocnik na Keju Kola srpskih sestara
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom