Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Raskrsnica Đerdapske i Bulevara Medijana

Kontejneri i stalno prisutno đubre oko njih. Isti pripadaju zgradi Majakovskog 34. Napomenuo bih da JKP Mediana prazni i čisti, ali je nenormalan tempo donošenja otpada sa svih strana. Posao za komunalnu policiju. U blizini crkve, Dis-a, Stop shop-a, a nikome ništa ne smeta što se gazi preko đubreta. Niko nema obzira prema ljudima koji tu žive pa napune kola i prikolice doteraju ko zna odakle i bace. O privatnim firmama da ne pričam, parkiraju kombi pored i direktno iz njih bacaju. Kontejneri se prazne tri puta nedeljno, a potrebno je najmanje svaki drugi dan, ako ne i jednom dnevno.

Raskrsnica Djerdapske i bulevara Medijana Raskrsnica Djerdapske i bulevara Medijana Raskrsnica Djerdapske i bulevara Medijana Raskrsnica Djerdapske i bulevara Medijana Raskrsnica Djerdapske i bulevara Medijana
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom