Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Rizacan prolazak dece ka/iz skole

Ulica Sindikalni stanovi. Povezuje Njegosevu I Bozidarcevu ulicu. Svakodnevno sam svedok prolaska velikog broja dece kroz ulicu, I na ulici jer je (neuredjeni) trotoar sa jedne strane okupiran automobilima, a sa druge dvoristima,samoinocijativno prisvojen od stanara sindikalnih stanova (kucica). Bila Sam svedok jednog dogadjaja, kada je dvoje dece umalo udario auto, a onda ih je, kada su se popela na brdasce od nazovi trotoara, vozac kurirske sluzbe, iduci u rikverc, opet zamalo udario. Od tada nemam mira I zelim da nekako dam doprinos u resavqnju ovog problema...svi utomobili su u vlasnistvu stanara okolnih kuca sa dvoristem, Ali je svima lakse da se parkiraju na ulici a dvoriste koriste za odlaganje drva ili necega vec...problem bi mogao biti resen lako I brzo, ukoliko bi se nekome ukazalo na isti. Ulica je postala jako prometna, kola idu velikom brzinom. Hvala unapred na ukazanoj paznji. Katarina Cvetkovic P.S. Poslednjq slika je greska, Ali je nemoguce obrisati je.

Rizacan prolazak dece ka/iz skole Rizacan prolazak dece ka/iz skole Rizacan prolazak dece ka/iz skole
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom