Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Rupe u Ulici Koste Abraševića do kaldrme

Poštovani, Ovom prilikom vam se obraćam kao građanin koji u ime svojih komšija želim da skrenem na problem u Ulici Koste Abraševića. Koja se nadovezuje na Šumadijsku o kojoj je bilo pisano predhodnih dana i koja je na medijsku inicijativu popunjena asfaltom na postojećim rupama. U našoj ulici koja na 1km od centra grada postoje rupe koje koje se godinama ne rešavaju, jer po nekom pravu nismo nikad u prioritetu. Vodovod je više puta otvarao zbog pucanja cevi i te rupe se godinama ne asfaltiraju. Na određenim mestima gotovo nije moguće proći, to jes ne mogu zaobići autom. Asfalt je počeo da puca jer je ulica dosta frenkventna, jer postoji Mašinski dispanzer u kome se veliki broj ljudi leči i mesna zajednica. U prilog ovoj tvrdnji dostavljam vam slike za reportažu. Hvala unapred, Milan.

Rupe u ulici Koste Abrasevica do kaldrme Rupe u ulici Koste Abrasevica do kaldrme Rupe u ulici Koste Abrasevica do kaldrme Rupe u ulici Koste Abrasevica do kaldrme Rupe u ulici Koste Abrasevica do kaldrme
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom