Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Sramota zvana ulica Boška Buhe i prilaz vrtiću

Ulica Boška Buhe , je u katastrofalnom stanju. Potrebn rekomstrukcij kako kolovoza tako i trotoara. Parking između zgrada, koji je ujedno i prilaz do vrtića "Plavi čuperak" je prepun smeća non - stop. Blata i rupa u izobilju. Nakon kopanja za optički kabl je još gore. Smeća i do smaog ulaza u vrtić, uz ogradu, uz park. Kante za đubre slomljene, mobilijr takođe, opasan i neobezbeđen. Drveće trulo. Nisko zelenilo ne postoji, to je blato. Visoko zelenilo je opasno, nagnuto i trulo. Šiblje ne posečeno. Ivičnjaci izbijeni, parking služi i za pijacu. Kada je pijaca u punom jeku, u kontejnere se baca trulo povrće i voće. Kese na sve strane. Uriniranje uz ogradu vrtića i iza zgrade je svakodnevnica. Potebno je asfaltirati ulicu i parking, orezati zelenilo, rekomstuisati park, povećati broj kontejnera. Zabraniti pijačnim prodavcima bacanje smeća, za npijacu predvideti zasebne. Potrebno je sanirati ivičnjake, skloniti blato koje preliva iz zelenih površina. Možda i proširiti parking jer je to problem u ovom delu grada. Gradonačelnica bi mogla da se pozabavi ovim problemom u svom komšiluku.

Sramota zvana ulica Boška Buhe i prilaz vrtiću Sramota zvana ulica Boška Buhe i prilaz vrtiću Sramota zvana ulica Boška Buhe i prilaz vrtiću Sramota zvana ulica Boška Buhe i prilaz vrtiću Sramota zvana ulica Boška Buhe i prilaz vrtiću
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom