Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

U Igmanskoj ulici ispadaju kocke iz kaldrme i unistavaju automobile svakodnevno

Krajem juna meseca su nakon pisanja Juznih vesti popunjene rupe u Triglavskoj uilici, dok su u Igmanskoj ulici popunjene samo 2 rupe koje je napravio JKP Vodovod dok su ostali krateri ostali netaknuti. Kao što sto se moze videti na slikama, kocke na kaldrmi se raznizavaju i ispadaju svakim danom sve više sto predstvalja veliku opasnost za ostecenje automobila jer je ovo najfrekvetnija ulica u naselju Apelovac gde svaki dan prolazi mnogo automobila i kamiona. Asfaltiranje ulice(ne cele vec samo deo sa kaldrmom) obećavano je bezbroj puta ali kako toga nece biti u skorijoj buducnosti barem bi se ovi krateri mogli asfaltirati.

U Igmanskoj ulici ispadaju kocke iz kaldrme i unistavaju automobile svakodnevno U Igmanskoj ulici ispadaju kocke iz kaldrme i unistavaju automobile svakodnevno U Igmanskoj ulici ispadaju kocke iz kaldrme i unistavaju automobile svakodnevno U Igmanskoj ulici ispadaju kocke iz kaldrme i unistavaju automobile svakodnevno U Igmanskoj ulici ispadaju kocke iz kaldrme i unistavaju automobile svakodnevno
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom