Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Učestalo parkiranje na terenu za sport na Paliluli

Već godinu dana, deca i rekreativci sa Palilule, ne mogu da igraju košarku i odbojku na terenu iza Niškog kulturnog centra, pored mesne zajednice Palilula, u Kovanlučkoj ulici. Svakodnevno stanari iz okolnih zgrada parkiraju automobile preko sportskog terena, a neretko vlasnici automobila pretećim tonom upozoravaju decu da im loptom ne oštete vozila. Komunalna policija kaže da je nemoćna jer "u zakonu ne postoji član koji zabranjuje parkiranje preko sportskih terena". Pauk služba kaže da nije ovlašćena da nosi automobile sa sportskih terena. Zaboravlja se da je sportski teren javna površina, nepredvidjena za parkiranje automobila i da je apsolutno zabranjeno parkirati na sportskom terenu.

Ucestalo parkiranje na terenu za sport na Paliluli Ucestalo parkiranje na terenu za sport na Paliluli Ucestalo parkiranje na terenu za sport na Paliluli Ucestalo parkiranje na terenu za sport na Paliluli Ucestalo parkiranje na terenu za sport na Paliluli
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom