Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
U obradi

Ulica Majakovskog bez asfalta!

Nakon delimično završenih radova u ul. Majakovskog, izvođač radova nije uradio asfaltiranje. Sada se ulicom može prolaziti samo džipovima jer su se otvorile udarne rupe. Umesto asfalta sada imamo blato i rupe na sve strane. Radovi su se odvijali bez ikakvog obaveštenja. https://www.juznevesti.com/problem/Raskopana-ulica-u-sred-Decembra.sr.html

Ul. Majakovskog bez asfalta! Ul. Majakovskog bez asfalta! Ul. Majakovskog bez asfalta! Ul. Majakovskog bez asfalta! Ul. Majakovskog bez asfalta!
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

TEKSTOVI U KOJIMA SE BAVIMO OVIM PROBLEMOM

  • Majakovskog rupe 1; foto: citalac-Prijavi problem

    Ulica Majakovskog u Nišu već mesec dana neprohodna od rupa

    Ulica Majakovskog u Nišu je već mesec dana raskopana, svedoče građani, a situaciju u ovom kraju opisuju kao postapokaliptično ruglo - udarne rupe teško obilaze, a neke su zatrpane peskom koji je posle topljenja snega pretvoren u blato. U Direkciji za izgradnju kažu da će ova niška ulica biti među prvima asfaltirana kada se prolepša vreme.

    (20) detaljnije

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom