Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Mali Stanoje u spotu “Stereo Banane”

Stereo Banana - Nemoj da znojiš tehniku

Niški hip-hop bend Stereo banana u novom spotu za pesmu “Nemoj da znojiš tehniku”, u kojoj glavnu ulogu tumači zvezda “Montevidea” Predrag Vasić, pokušao je, kako kaže da dočara atmosferu iz filma “Trainspotting”.

  • vasic

    Mali Stanoje u spotu “Stereo Banane”

    Niški hip-hop bend "Stereo banana" u novom spotu za pesmu “Nemoj da znojiš tehniku”, u kojoj glavnu ulogu tumači zvezda “Montevidea” Predrag Vasić, pokušao je, kako kaže da dočara atmosferu iz filma “Trainspotting”.

    detaljnije
  • stereo banana

    Spot “Stereo banane” nagrađen na festivalu u Splitu

    Na međunarodnom festivalu "Split spot fest" u Splitu spot niškog hip-hop dvojca Stereo banana za pesmu "Nemoj da znojiš tehniku", u kojem se opisuje jedan dan u životu niškog mangupa. Tročlani žiri je smatrao da je spot niškog sastava najbolje izmontiran.    

    detaljnije
  • stereo banana

    Spot "Stereo Banane" najbolji u regionu

    Za najbolji hip-hop spot na prostoru bivše Jugoslavije proglašen je “Nemoj da znojiš tehniku” niške grupe “ Stereo Banana”. Ovo “laskavo” priznanje dobili su na prvom Festivalu kratkog muzičkog filma, održanom prošle nedelje u Beogradu. Autori spota su Nišlije Miša Ignjatović i Marko Pekić.

    detaljnije
Podeli sa prijateljima
KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: