Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:47, 14. 1. 2012.

| Društvo

Bregović nastupio pred 7 hiljada Leskovčana

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti
Goran Bregović
Goran Bregović; foto: panarmenian.net

Doček “Srpske” u centru Leskovca, uz koncert Gorana Bregovića i njegovog “Orkestra za svadbe i sahrane”, poremetila je kiša, koja je počela da pada nekoliko časova pre nastupa poznatog umetnika.

Bregović je počeo koncert u 22:30h, koji je trajao do jedan sat posle ponoći, a umesto najavljenih tridesetak hiljada posetilaca, ispred Kulturnog centra, bilo ih sedam do osam hiljada. Ipak, i oni su uz veličanstveni vatromet proslavili trenutak dočeka nove godine.

Pored Bregovića, nastupili su i lokalni muzički sastavi i manje poznati, ali talentovani umetnici iz Leskovca i sa juga Srbije.

Vlasotinčani su proslavili "Srpsku" novu godinu ispred zgrade lokalnog parlamenta uz grupu "Harizma", duvački orkestar i folklorni ansambl, a za doček opština je izdvojila sto hiljada dinara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Bora

    21:45 // 15. 1. 2012.

    a bre,da nista nije bilo organizovano vi biste kukali ˝zasto nista nije organizovano?gde su pare koje ste dobili za novu godinu?ko ih je popio?ko ih je pojeo taj budzet?˝

    Prekinite vise da kontrirate,grad nam napreduje u odnosu na prostu vlast...mozda ova nije najbolja,ali je sigurno bolja od svih ostalih ponudjenih...a nemojte da ih izglasate,samo se zakopajte jos dublje...

  • strsljen

    20:18 // 15. 1. 2012.

    Postavljam pitanje inspektorima dali ce protiv GRADONACELNIKA pokrenuti postupak zbog krsenja zakona o zabrani pusenja u prostorijama Kulturnog centra ili TOL-a kao i tocenja alkohola i dali ce on kao prekrsilac i odgovorno lice koje je u toj ustanovi biti kaznjeni po zakonu,a za sve to dokaze imate u vidu fotografija i snimaka.Ukoliko se ne pokrene postupak bicemo prinudjeni da odgovarajucu inspekciju tuzimo zbog selektivnog kaznjavanja i ne- postovanja zakona.

  • Aca Bg

    12:56 // 15. 1. 2012.

    Tako je kada je gradonacelniku kolega sa fakulteta Dragan Djilas.
    Dok god je Djilas ovako jak Kocic ce vladati DS-om u Leskovcu.Ali to je razlog zasto ce DS da izgubi na sledecim izborima.Ali ako je to cena da na celo lokalnog DS-a dodju skolovani i posteniji ljudi od trenutnog gradonacelnika i njegovog sefa kabineta onda je to super !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: