Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:17, 11. 1. 2014.

| Društvo

Dodeljena priznanja "11. januar"

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
11-januar.jpg
Dobitnici priznanja sa gradonačelnikom i predsednikom Skupštine

Na svečanoj sednici Skupštine Niša dodeljene su nagrade "11. januar". Ove godine najviše gradsko priznanje dobilo je 7 pojedinaca i instituacija.

U Narodnom pozorištu je održana svečana sednica Skupštine Grada povodom obeleževanja 136. godišnjice od oslobođenja Niša od Turaka.

Osamnaesti put Skupština Grada dodelila je najviše priznanja, nagradu "11. januar", koju je ove godine dobilo 7 istaknutih pojedinaca i institucija.

Nagrade su dobile tri institucije koje su u 2013. godini obeležili velike jubileje.

Priznanja u kategoriji institucije dobili su najstarija niška Gimnazija "Stevan Sremac", koja je osnovana još daleke 1878. godine, zatim Fudbalski klub Radnički, koji je prošle godine proslavio 90. rođendan i Simfonijski orkestar, koji je prošle godine obeležio 6 decenija postojanja.

Pojedinačne nagrade ove godine dobili su posthumno Miroslava Jovanović, bivša predsednica Udruženja samohranih majki, svetski poznati violinista rođen u Nišu Nemanja Radulović, Jovan Milić, učenik 3. razreda Mašinske škole, koji je i najmlađi dobitnik i sirektor Kliničkog centra Zoran Radovanović.

Dobitnici će podeliti novčanu nagradu od 500.000 dinara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • kako da ne

    17:29 // 17. 1. 2014.

    negoduju a sto se tice zdravstva,neka "tigar"uzme da procita NIN br.3289 st.22 i 23.E moj "tigre" .Nesto ne vidim da "gradiliste"napreduje,a ne vidim ni izvodjaca!A o parama,sta "tigar"sta su pare!

  • sve moze

    17:05 // 17. 1. 2014.

    kad,dobitnik nagrade za organizovanje gradnje jednog gradilista,sto nije ,nikako njegov.vec izuzetno neuposljenim gradjevincima,radi njihov posao,kako stigne da se svada sa tolikim jadnicima,koji nego

  • Ivana Dinic

    22:19 // 14. 1. 2014.

    Od sopstvene bede, neuspeha i zavisti, vi stranacki poslusnici ne shvatate da je Zoran R. bio funkcioner u gradu pre 20god, danas je i bice za 20god. A zasto gradjani glasaju toliko dugo za njega?

    • za neke stvari je potrebno iskustvo i osećaj za meru

      23:53 // 14. 1. 2014.

      Seko, u pravu si. U životu je bio samo funkcioner. Nikad lekar, a o vrsnom lekaru ni govora. O univerzitetskom nastavniku još manje. Nikad menadzer. SAMO FUNKCIONER, na tudjim ledjima.

    • Ivana Dinic

      16:14 // 15. 1. 2014.

      Gradske i republicke funkcionere bira narod, vi mislite da je narod glup ili lud? Vi ste protiv svog naroda? Lekar-cije znanje nikada nije negativno ocenjeno! Potvrdio-narod!!!

    • Ivana Dinic

      16:24 // 15. 1. 2014.

      Za profesora- misljenje su dali studenti na zadnjoj radjenoj anketi- 10! A kao menadzer-ko je pre njega privukao i 1din za KC? Uostalom ko je postavio temelj novog KC-sigurno uspesan menadzer!

    • Sanja

      01:52 // 16. 1. 2014.

      Gospođa Ivana, niste obavešteni! U studentskoj anketi ne postoji ocena 10! Ocene idu od 1 do 5. Tako da, sledeći put se informišite kad krenete da se ulizujete direktoru "tigru" (?!).

    • Jelena

      15:53 // 17. 1. 2014.

      Mediokriteti da bi uspeli samo i jedino mogu biti funkcioneri. Strucnjaci posveceni svom pozivu nikada se ne bave politikom.

    • Ivana Dinic

      23:41 // 23. 1. 2014.

      G-djo/djice Sanja ja se ne ulizujem prijateljima,oni vec znaju da verujem u njih. Najvisa ocena u studentskoj anketi ovog tipa je na mom fakutetu(drzavnom)-10 a imajuci informaciju da je Zoran R.

    • Ivana Dinic

      23:45 // 23. 1. 2014.

      dobio u spomenutoj anketi najvisu ocenu na Medicinskom fakultetu, mislila sam da je ta ocena kao i na mom fakultetu, Univerziteta u Nisu, isto 10.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: