Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:41, 13. 1. 2012.

| Društvo

Druženje starih članova "Groša"

Autor:M.S.Izvor:Južne vesti

Pravo je zadovoljstvo videti kako se čuva prijateljstvo u jednom od najpoznatijih niških ansanbala "Grošu".

To druženje ovih dana inicirao je nekadašnji pevač ove grupe Nenad Anđelković, poznatiji u gradu po nadimku Anđelko, koji već 11 godina živi u Atini u Grčkoj, a praznične dane je iskoristio da provede u gradu u kome je stekao prijatelje za ceo život.

Uz njegov dolazak sa ćerkom Natalijom pogodilo se da je profesoru Milutinu Najdanoviću Miži, pevaču ove grupe, rođendan tako da smehu nije bilo kraja.

Anđelko, koji je nekada bio i radnik TV5, sada radi kao službenik logistike u jednoj kompaniji za proizvodnju čelika, a vidno je da ga za jugom Srbije vuče nostalgija. Uželeo se, kaže, porodice, prijatelja, sočne pljeskavice i maminog podvarka.

- Uvek me raduje povratak starim pričama, dobrim prijateljima. Svi znaju u kakvom je stanju sada privreda u Grčkoj, tako da mi je porodica neko utočište u kome pronalazim spokojstvo. Moji prijatelji i poznanici ne vide ono što ja vidim koji dugo nisam dolazio u grad, a to je da grad koliko-toliko, napreduje. Istina malim koracima, ali napreduje. Niš se od ranije nije kapitalno promenio, sve je tu kao i kada sam otišao, ali mislim da sve ide na bolje - priča Anđelko koji ističe da se preko našeg portala obaveštava o stanju u svom gradu.

U samom društvu "Groša", nezaobilazna je tema „godište na krštenici“.

- Mladi smo, ne damo se, ali priznajem idu godine jako brzo. Eto, zato kada se okupimo ovako setimo se nekih starih priča i bez obzira koliko one bile „izlizane“, opet se nasmejemo -dodaje Anđelko.

Uz celo druženje u jednoj od retko preostalih prijatnih kafanica u Nišu, svratili su da vide starog drugara profesor muzike Dragan i drugi, a smeh je privuko i konobara Miljana da veselom društvu ispriča par viceva.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: