Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:25, 25. 6. 2012.

| Društvo

FORUM: Predsedniče ispunite obećanje

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
forum

Niški Centar za zaštitu potrošača “Forum” uputio je pismo predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću u kome se od njega traži da ispuni predizborno obećanje i ukine TV pretplatu.

U otvorenom pismu stoji da se u predizbornoj kampanji “jedino Tomislav Nikolić dotakao jednog od dugova građana prema javnim preduzećima”, a reč je o TV pretplati koju građani duguju RTS-u. pismo TN Pismo predsedniku Srbije

- Podsećamo vas da ste pored ostalog, obećali građanima Srbije, da ćete ako glasaju za vas ukinuti RTV – pretplatu. I građani su glasali za vas i sada očekuju da ispunite vaše predizborno obećanje. Ovo će biti test o poverenju koji ste dobili od građana i očekujemo da ih nećete izneveriti. Građani Srbije očekuju vaš odgovor na ovo pismo – stoji u otvorenom pismu Centra za zaštitu potrošača “Forum”.

Kako kažu u Centru za zaštitu potrošača “Forum” nametanje TV pretplate krši Zakon o zaštiti potrošača.

- TV pretplata je potpuno nepotreban namet građanima. Njeno ukidanje biće test poverenja koje je novi predsednik dobio od građana, ali i dokaz da predizborna obećanja nisu namejena samo jeftinom sticanju glasova – kažu u “Forumu”.

Centar za zaštitu potrošača "Forum", je u toku predizborne kampanje pozivao učesnike na izborima da se izjasne kako misle da reše velike dugove građana prema državi, dok istovremeno država ima velike dugove prema građanima.

Nažalost, kako kažu u “Forumu” nijedan učesnik na izborima nije hteo o tome da se izjasni.

Zato oni očekuju da će predsednik Srbije naći vremena da odgovori na njihovo otvoreno pismo.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: