Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:08, 11. 11. 2011.

| Društvo

Leskovac: najniža cena parkiranja u Srbiji

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti
leskovac, metroparking

U Leskovcu je najniža cena parkiranja u Srbiji i to u svim kategorijama, saopštavaju iz kompanije Metroparking jug.

- Za sat korišćenja parking prostora u prvoj zoni treba izdvojiti 27 dinara, a dnevna tarifa je 100 dinara, dok za tu namenu u Vranju treba platiti 30, odnosno 200 dinara, a u Nišu 45, odnosno 450 dinara – kaže mr Saš Žigić, potpredsednik Metrogupe u čijem je sastavu posluje Metroparking jug.

Žigić naglašava da je u poslednja tri meseca ukupan broj prstiglih SMS poruka i tiket karata, uključujući i tzv. zatvorena parkirališta, oko 70.000, a broj mesečnih kazni zbog neplaćanja je oko 700, što je jedan odsto pruženih usluga.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • M.B

    20:37 // 23. 4. 2012.

    Platio danas za sat vremena,zakasnio sam 10ak minuta kad sam se vratio nasao uplatnicu od 1100din. Koj bezobrazluk sramota

  • Neda Jović

    10:04 // 28. 3. 2012.

    Ljudi,
    ovo je neviđena pljačka naroda. Šta su oni uradili da bi od bednog naroda uzimali harač? Da li su oni izgradili puteve, pa na njima samo obeleže mesta i uzimaju pare? A doplatne karte!!! Potpuno NENORMALNO I NEVEROVATNO !!!
    Pa ako neko i ne plati parking (a ne zaboravite da ima ljudi koji nemaju mobilni ili neznaju da pošalju poruku), zar nije normalno da plati za ceo dan, što bi i za 24 sata iznosilo oko 600 dinara, a oni uzimaju 1100 dinara. KRAĐA - LOPOVLUK !!!!

  • FORum LIvi

    14:40 // 15. 11. 2011.

    Zbog nepostovanja Zakona , nezakonitog otudjenja privatne svojine , saucesnistva organa Vlasti i Policije u ovim zloupotrebama i zbog toga sto je na ovaj nacin nezakonito , privremeno, otudjeno vozilo gradjanina koji ima italijanska vazeca dokumenta i vozilo sa italijanskim registarskim tablicama , obratio sam se pismom a zatim i telefonom Gospodji Roberti Angelilli , deputatu Evropskog Parlamenta .Iz njene Kancelarije sam dobio potvrdan odgovor da ce ovaj problem u Srbiji , u Leskovcu , kao promer pravne i materijalne nesugurnosti , biti iznet na EU Parlamentu .Za sve tvrdnje , prosledio sam pismo sa odgovarajucim dokazima .Sada ocekujem njihova dodatna pitanja i pojasnjenja za dopunu prijave .

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: