Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:56, 30. 8. 2012.

| Društvo

“Niš ekspres” identifikovao vozača

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti, Blic
490x370-vozac-autobusa.jpg

Vozač koji jednom rukom telefonira, a drugom vozi autobus niz Tresibabu, vozač je “Niš ekspresa” potvrđeno je Blicu u ovom preduzeću.

Protiv vozača će odmah biti pokrenut disciplinski postupak, kažu u ovom preduzeću, a razgovor sa njim trebalo je da se obavi u toku jučerašnjeg dana.

Prema rečima Miomira Radovanovića, direktora saobraćaja u “Niš ekspresu”, tačan datum kada je snimak napravljen još uvek nije utvrđen, ali u ovom preduzeću smatraju da je novijeg datuma.

I u “Niš ekspresu” su za Blic potvrdili da je snimak načinjen na Tresibabi na delu puta između Svrljiga i Knjaževca.

Snimak je osvanuo na sajtu Youtube i jasno se vidi da vozač jednom rukom vozi i savladava oštre krivine dok drugom rukom drži telefon.

Nepoznati autor vozača je snimao 6 minuta, a snimak je nazvao “Vozač autobusa Niš-ekspresa jednom rukom vozi niz Tresibabu”.


Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • danijela

    23:10 // 5. 9. 2012.

    eh,koliko je trajao snimak mogao je taj lik da kaze vozacu da ostavi telefon jer je opasna deonica puta ili slicno...mislim za 100dindzi coveku ode glava,mislim posao.licno vozaca poznajem,znam da je extra lik,ovo mu je cestitka za rodjendan 02.09...bas ima godina 100 kako ga nismo videli,i bas lepo osvezenje u ovim vrelim danima i jos preko.dajte nam epilog price,valjda je ok.

  • danijela italy

    20:50 // 5. 9. 2012.

    policajac je to,mislim hocu reci profesionalac...pricao sa tel.ili sa suvozacem nebitno jeee?!....pozz. iz italy za ljmvz

  • GORAN

    20:48 // 1. 9. 2012.

    Strasno strasno.Ko se vozio sa ovim autobusima taj zna kako su ti vozaci osori neljubazni i da smo svi malo normalniji jednostavno bi bojkotovali taj nis ekspres, jer u ovoj zemlji postoje i drugi prevoznici kod kojih su vozaci kulturniji kao i sigurniji u sabracaju.Zato ajdemo ljudi kod drugih prevoznika pa neka se oni sami voze i telefoniraju do mile volje u njihovim autobusima.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da ga nisu ovi iz Radnički oštetili kad igraše tamo?

Milan čitalac

Tekst: FSS: Teren u Leskovcu jasan pokazatelj zatečenog javašluka i neodgovornosti

Pronađite nas na: