Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:34, 1. 6. 2016.

Nišlije bacile 4.000 kubika smeća na divlje deponije

deponija Baca ko gde stigne; foto: JV arhiva

Čak 30 deponija na teritoriji svih 5 opština trebalo bi da bude očišćeno u naredna 4 meseca, a na tim mestima bi komunalni policajci trebalo da pojačaju kontrole kako bi se sačuvala životna sredina.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • :(

    13:50 // 1. 6. 2016.

    jesmo primitivci

  • da sam gradonačelnik,

    13:52 // 1. 6. 2016.

    komunalni inspektori i načelnik ne bi primili ni jednu platu dok se od njihovg platnog fonda ne plati čišćenje svih divljih deponija.

  • B

    15:28 // 1. 6. 2016.

    Niti video niti čuo od nekog da famozna komunalna policija nešto radi i nečemu služi. Svuda prljavo,trava metar,djubre oko nas,parkiranje očajno,muzika i posle ponoći....tuga

    • ***

      17:51 // 1. 6. 2016.

      @B Bas je tako.Na ogradu dvorista Vozdove skole prislonjeni kontejneri,zvali smo ih i nista,deponije svuda oko zgrada,kucici bez povoca se setaju kejom, korpe da ne pominjem,djubre leti sa prozora,pocinioci poznati...Cija je to policija?

  • Coka

    15:57 // 1. 6. 2016.

    Stvarno smo,nekulture,sami sebe tržišno i uništavamo

  • ovo je istina

    17:58 // 1. 6. 2016.

    Rodjena sam u zgradi br.53 u Vozdovoj pre pedeset godina.Ni moji roditelji,ni ja,niti bilo ko od stanara ove zgrade nikada nije parkirao na trotoaru ispred,jer je zabranjeno.Sada uselise dva-tri lokala i stalno je neko isparkiran.Gde je Komunalna,svakoga dana tu prolaze,da li vide?

  • mirjana

    18:22 // 1. 6. 2016.

    molim komunalnu da uvede dezurstvo non stop u delnicku ulicu u vrtiste gde ima mnogo divljih deponija

  • mirjana

    18:24 // 1. 6. 2016.

    komunalci umesto sto jure putnike koji nemaju pare za prevoz da se malo prosetaju delnickom ulicom u vrtiste

  • Posmatrac

    18:42 // 1. 6. 2016.

    Pa budite realni, nije Komunalna policija pravila te deponije, nego vi "gradjani".Takodje vi "gradjani" setate pse bez povodca i korpi, te bacate smece kroz prozore, parkirate automobile kako stignete i da ne nabrajam jos. I kriva vam je Komunalna policija? Van pameti...

    • janicije

      20:21 // 1. 6. 2016.

      Kriva je sto takve ne kaznjava.To im je posao.Da to rade,ne bi bilo ovako.Nas covek se samo tako moze uvesti u red.Kako smo naucili da vezujemo pojaseve?

    • Ti budi realan.

      00:24 // 2. 6. 2016.

      Ja ne bacam smece na divlje deponije, ne setam kera i ne pisam po coskovima, kao ni vecina gradjana. Oni koji to rade treba da budu kaznjeni. Za to postoje organi reda. Ako oni peru ruke, neka pismeno ovlaste gradjane da sami kaznjavaju nered. Gradjani to mogu, ali neka policija potpise. Krivi su oni koji to rade i oni koji su zaduzeni za kaznjavanje.Nered koji policija ignorise,ujedno i podrzava.

  • antibot

    19:11 // 1. 6. 2016.

    A ovi "komunalci" cesto puta prodju pored deponije i ne primete je. Jadni mi sa njima!

  • Ribolovac

    19:46 // 1. 6. 2016.

    A tek kakav uzas pored reka! Seljaci izbacuju sve sto stignu. I sto je najgore, pored onolikih rupa od bivsih separacija,oni bace po sred puta!!! More, minimum bija njima 100.000 kaznu, pa eto para za siromasne i bolesne, a ne da sakupljamo crkavicu.

  • vlada9

    21:54 // 1. 6. 2016.

    Komunalci ne rade,medijana strajkuje kad treba da se napravi nova deponija. A smeca svugde. Dajte vise da vidimo I taj keles sto se vrteo po CEO Dan na tv-u.

  • iz nasih dzepova

    08:40 // 2. 6. 2016.

    Da li nadlezni mozda znaju,koliko je grad izdvojio para za ciscenje ovih deponija? Da su valjano radili-novac bi usao u kasu, grad bi bio cist, a ovako cemo ovo platiti mi.Dokle vise?

  • buca

    08:47 // 2. 6. 2016.

    Kada je Tito dolazio u Cacak Plavim vozom,primetio je na Z.stanici da je sve okreceno i cisto uz komentar:"Ovde mi sve mirise na taze krec." Tako se sad i mi dadosmo u ciscenje deponija,koje postoje svuda i niko ih nije primecivao.

  • danka

    09:02 // 2. 6. 2016.

    Ugao V.Misica i D.Cvetkovica kod cvecare: KONTEJNER,DVA AUTOMOBILA NA TROTOARU PRED GARAZOM.I sve to na stotinak metara od saobracajne policije.Tako je svakog dana.Oko kontejnera najvise ima kutija i suvog cveca,pretpostavljam odakle.Komunalci,da li mozda znate gde je ovo?

  • jof

    10:10 // 2. 6. 2016.

    Da li neko zna koliko ovo kosta,zasto nije spreceno,sta radi Komunalna? Ko ovo placa - MI NARODE,a oni primaju platu,umesto da idu po terenu i kaznjavaju prestupnike.BOLJE SPRECITI-NEGO LECITI.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: