Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:04, 21. 8. 2011.

| Društvo

Održana šesta Grdelička regata

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti
regata 3

LESKOVAC – Pod pokroviteljstvom Grada Leskovca, u organizaciji Doma kulture i Kancelarije za mlade iz Grdelice, održana je šesta po redu Grdelička regata.

Start regate, kao i ranijih godina, bio je kod Predejana, završetak u Grdelici, a prema pravilima, učesnici su mogli da koriste različita plovila, ali isključivo na ručni pogon i zato su se vide prelepi splavovi, čamci, ali je bilo i kajaka i traktorskih guma.

Neki učesnici ovogodišnje regate učestvuju od samog početka, pre šest godina, ali je bilo i novajlija, koji su bili oduševljeni atmosferom i odličnim prijemom u Grdelici.

- Ove godine bilo je više od 300 učesnika, najviše iz Grdelice, Leskovca, Vlasotinca, ali i iz Niša, Pančeva, Beograda i drugih mesta – kaže Srđan Jović, direktor Doma kulture iz Grdelice.

Grdelička regata, koja se odvijala po lepom vremenu i prekrasnom abijentu pre nekoliko dana uređene reke Južne Morave, deo ponude Turističke organizacija Grada Leskovca, završana je po tradiciji zajedničkim ručkom, a na meniju je bio – vojnički pasulj!

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • istina i pravda

    00:29 // 28. 8. 2011.

    Bravo za Grdelicu!Nadam se da ce dogodine na regati biti i svih 1000 ucesnika.Pozovite neku poznatu licnost da vam bude promoter,pa ce i vise ljudi doci.Pozdrav za sve Grdelicane.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: