Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:25, 13. 3. 2012.

| Društvo

Počelo postavljanje video nadzora u Nišu

Autor:Lj.S.Izvor:Južne vesti
vdeo nadzor

Na saobraćajnicama u Nišu počelo je postavljanje video nazora koji bi trebalo da učini Niš gradom bezbednijim za saobraćaj.

Kako je ranije najavljeno, u prvoj fazi biće postavljeno 20 kamera, a trebalo bi da kasnije bude pokrivena veća teritorija Niša.

Za uvođenje video nadzora na saobraćajnoj mreži izdvojeno je 6 miliona dinara što je prikupljeno naplatom saobraćajnih kazn, odlučeno je na Gradskom veću 29. marta 2011. godine.

Kamere će se nalaziti duž saobraćajnica od centra grada do Trošarine,oko raskrsnice ulica Kneginje Ljubice i Milojka Lešjanina, kod kružnog toka u naselju Trošarina i Arheološkog nalazišta Medijana.

Nakon toga, trebalo bi da budu postavljene kamere i na Bulevaru Nemanjića, u Knjaževačkoj, kod Tvrđave, Čaira i parka Sveti Sava.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Simeon

    15:34 // 14. 3. 2012.

    Ajde sada da vidim nekog da ostavi auto na ulici sa cetiti zmigavca. Salim se, nema nista od toga, bice kao i ranije. A boli me stomak kad pomislim kako je jednostavno da se stane u kraj toj losoj praksi, a niko prstom ne mrda.

  • Shone

    13:22 // 14. 3. 2012.

    a gde je moj moped ? :D

  • Столе

    10:47 // 14. 3. 2012.

    Поштована редакцијо, мислим да Вам вест није комплетна. По коментарима се види да људи нагађају да ли ће се камере користити за снимање прекршаја и кажњавање, као у Београду, или се ради само о козметици да би господа из СУП-а више гледала а подједнако мало предузимала на безбедности грађана. С поздравом.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: