Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:10, 26. 9. 2010.

| Društvo

Popravljaju novu ulicu

Autor:Predrag BlagojevićIzvor:Južne vesti

NIŠ - Nakon nepunih godinu dana od kako je kompletno rekonstruisana, ulica Milojka Lešjanina u centru Niša ponovo se raskopava.

- U pitanju je redovno održavanje ulice. Na tom mestu se asfalt oštetio i stvorili su se takozvani "kolotrazi", to nije ništa neobično - rečeno je Južnim vestima u Direkciji za izgradnju grada, kojoj je u tom poslu bio poveren nadzor.

Gradski većnik, Miodrag Radović, kaže da je ulica u garantnom roku i da se kod ove popravke ne troši novac poreskih obveznika.

- Radovi će, kako je meni rečeno, biti završeni u toku današnjeg dana i već sutra saobraćaj će biti normalizovan. Ali, najbitnije je da građani neće biti oštećeni i da se ne koristi novac Grada, već se sve radi o trošku izvođača radova - kaže Radović.

Kako Južne vesti nezvanično saznaju, problem je predstavljala specijalna mrežica koja je postavljana ispod asfalta kako bi sprečila da do problema sa kolotrazima uopšte i dođe.

Rekonstrukcija ulica Milojka Lešjanina i Vožda Karađorđa, koje prolaze kroz sam centar grada, započeta je avgusta 2009. godine i trajala je tri meseca a utrošeno je više od 100 miliona dinara. Ulice su ponovo otvorene za saobraćaj krajem oktobra 2009. godine.


Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Marko

    08:15 // 27. 9. 2010.

    Tako je to kad Direkcija radi nadzor..krpi se, a nije proslo ni godinu dana....

  • Legalni

    23:26 // 26. 9. 2010.

    "ulica je pod garancijom, to gradjane nece da kosta" - pa nije sve u novcu. hoce neko da odgovara zbog ovoga?! Jel ima neko ime i prezime koje je u ovom poslu bilo nadzorni organ? Hoce li da snosi neke posledice?

  • Ivan Milovanovic

    18:06 // 26. 9. 2010.

    Izvini, a ko bi da ti gradi ulice?
    Nije to problem onoga ko izvodi radove, nisu drugi nista pametniji od niskih firmi, vec je stvar u tome koliko se sredstava izdvoji za taj asfalt. Vise para - veci je kvalitet. Da je odmah u startu iskesirano koliko treba napravila bi se kvalitetna podloga i kvalitetan asfalt sa aditivima za niske i visoke temperature koji bi trpeo narednih desetak godina. Bar 5! A ovo da ni godinu dana ne skrpi to je teska sramota! A da ce tu stajati ogroman broj autobusa, kao i da se leti asfalt usija jer je konstantno na suncu, to nije uopste bila nepoznanica. Nego "pravi sad, posle cemo da ga zakrpimo po nekoj jesenjoj kisi kada zive macke nema na ulici pa nece ni ukapirati da je nesto radjeno"

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: