Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:13, 22. 3. 2011.

| Društvo

Prijava zbog filma o Hitleru i "Slađi"

Autor:S.S.Izvor:Južne vesti

NIŠ - Posle 10 dana od incidenta recitatora opštinskog odbora Palilula u Nišu, kada se deo omladine ove organizacije spetljao prilikom recitovanja izreka Zorana Đinjđića na otvaranju izložbe slika povodom godišnjice od premijerove smrti, šala na račun omladinaca se nastavila prošle noći.

Zavitlavanje na račun omladine DS iz Niša, očigledno će dobiti epilog na sudu jer je prošle noći za sada nepoznati elektronski administrator sinhronizovao reči uz sekvence filma o padu Hitlera koji se odigrava u poznatom bunkeru.

Milan Đurđević, predsednik Opštinskog odbora DS Palilula kaže da će advokati podneti prijavu sudu protiv NN lica koji je u istu animaciju uporedio ratnog zločinca sa omladinom DS.

- Moraćemo da zaštitimo integritet jer je ovo prevršilo svaku meru. Razmotrili smo ceo slučaj i saznali da iza prvog snimka nema nikakve političke pozadine, ali ovaj poslednji snimak je krivično delo. Slađana je svašta preživela samo zato što se zbunila, a to svakome može da se dogodi. Čak su joj nudili novac za slikanje, i kako sve to ide. To sve je malo bolesno - rekao je Đurđević.

U ovom montiranom filmu se Hitler positovećuje sa nekim prvakom Demokratske stranke koji na početku traži “Slađu i Dalibora” da navodno sprovedu nekakvu kampanju. Oficiri se preznojavaju pred Hitlerom i ne znaju kako da mu saopšte “da je Slađa pala zato što je imala visoke štikle, a pod je čišćen hemijskim sredstvom Pronto”.
 

DS izložba fotografija, mladi recituju - Hitler parodija

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Nemanja

    18:49 // 20. 4. 2011.

    pa DS i jeste rgvan hitleru i njegovoj ideologiji zatiranja svega Srpskog u Srbiji!

  • Komentar

    13:14 // 26. 3. 2011.

    Ako su ozbiljni u ovoj nameri onda neka tuže i ženu koja je predhodno ribala pod sale. I obavezno Sladjine profesore maternjeg jezika iz srednje i osnovne škole.
    Kad već traže krivca za sopstveni blam...

  • jovan

    11:27 // 25. 3. 2011.

    pa ovo je vrh, kakva brate tužba, nahveća blamaža ikad viđena morala je kad tad biti propraćena ovakvom ili nekom sličnom montažom,
    pa zar da se podiže tužba protiv nn lica koje je toliko bogato duhom da napravi ovakav klip, razmislite o podizanju tužbe protiv poznatih lica koja su dozvolila da se po uzoru na titoističku jugoslaviju formiraju poltronske omladinske stranačke organizacije koje okupljaju neobrazovane licnosti, pune kompleksa u nadi da će političkim dupeuvlakaštvom izgraditi nekakvu karijeru i po uzoru na svoje rukovodstvo pljačkom obezbediti egzistenciju sebi i svojim pokolenjima...
    IMA BOGA

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: