Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:34, 1. 8. 2012.

| Društvo

Prokuplje: nova pravila za pušače

Autor:N.M.Izvor:Južne vesti
P010812_13.32_[01]

Opštinska uprava u Prokuplju donela je pravilnik upućen svojim radnicima pušačima o vremenu u kojem mogu da naprave pauzu za cigaretu.

Pravilnik je danas podeljen radnicima, a za osam sati tokom radnog vremena, pušači imaju pravo na tri pauze od po petnaest minuta i to od 7:15 do 7:30, od 10 do 10:15 i od 12 do 12:15h.

Na ovaj način nova prokupačka vlast želela je da smanji stalna odsustva radnika iz kancelarija koji često izlaze na pauze zbog cigareta.


Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • marija

    19:01 // 5. 8. 2012.

    Jos samo da donesete dopunu odluke, da im se kupuju i cigarete.
    Normalno bi bilo da se otpusti bar 30% "kadra", a da se ostali malo pritisnu da rade nesto a ne cim dodju na pos'o, odma' na pus-pauzu. Kakvi radnici, takva opstina.

    • neko

      08:07 // 8. 8. 2012.

      E kad bis vi oni radili nesto kao sto ne rade bilo bi mozda i nesto bolje u prikuplju

  • Vladimir

    17:59 // 1. 8. 2012.

    U Opstini Prokuplje sluzbenici puse u kancelarijama. Od kabineta predsednika do kafe kuhinje u svim kancelarijama i svi se pravdaju jedni na druge. Vrhunski argument im je da i inspektori koji su nadlezni za sprovodjenje zakona puse u svojim kancelarijama pa onda mogu svi. Vise puta sam prijavljivao nadlzenom licu koje je odbijalo da raguje. Takodje prijavljivao sam i republickoj inspekciji i niko nista nije preduzeo. U pojedinim kancelarijama je kao u pusnici, s obzirom da vrlo cesto u 10-15 kvadrata sedi i po 10ak ljudi. To je ta efikasna administracija na koju odlazi ceo budzet opstine Prokuplje.

  • prokupcanin

    16:24 // 1. 8. 2012.

    To je glavni problem u opstini,drugih nema.To sto pojedinci ne dolaze na posao uopste,to nema veze.To sto je otac sadasnjeg predsednika dok je radio u opstini dolazio samo ujutru da se upise,nema veze.Sto sadasnja nacelnica opstinske uprave dok je bila obican radnik,vise nije dolazila na posao lazirajuci bolesti,to nema veze.Sto se nezna gde idu milioni,to nema veze.Ovo je najbitnije.Slazem se da treba da se uvede red,ali ovo je smesno mnogo!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: