Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:47, 21. 12. 2012.

| Društvo

Simonović potvrdio da je bio na razgovoru

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
simonovic1.jpg
Miloš Simonović, arhivska fotografija

Bivši gradonačelnik Niša Miloš Simonović za skupštinskom govornicom potvrdio je da je juče bio na informativnom razgovoru zbog, kako tvrdi, anonimne prijave.

Simonović je rekao da je bio pozvan pre 6 dana zbog anonimne prijave lica koje se potpisalo kao “Laufer”.

On je naglasio da to nije bio prvi put da odlazi na informativni razgovor, ali da su sve dosadašnje prijave protiv njega odlukom Višeg javnog tužioca odbačene.

- Ja sam spreman da dam informacije i po šesti, sedmi put o istoj stvari. Tu sam, ja živim u ovom gradu - rekao je Simonović za skupštinskom govornicom.

Iako ovog puta nije rekao na koji konkretan slučaj se prijava odnosila, kako je juče potvrdio medijima razgovora je bilo oko afere “Vind džet”.

Simonović je u Skupštini Grada, neprecizirajući na koga tačno misli, rekao da nije spreman da trpi “neistine i laži u javnosti koje su od nekih ljudi” usledile juče na početku dana.

- Oni su lažno obavestili javnost i protiv njih ću podneti tužbe narednih dana - rekao je Simonović.

Podsetimo, MIloš Simonović je juče obavio informativni razgovor u niškoj policiji, a glavna tema je bila afera “Vind džet”.

Simonović juče nije odgovarao na telefonske pozive novinara Južnih vesti.

U niškom Višem javnom tužilaštvu juče je Južnim vestima rečeno da će Tužilac "sutra" moći da da izjavu, ali nam je i danas saopšteno da je tužilac službeno odsutan, a da niko osim njega ne može da daje informacije o ovoj temi.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • E, koliko je samo zamlata

    15:21 // 23. 12. 2012.

    Ma, pustite više ove gluposti, je li bio ili nije bio neko na informativnom! Gledajte radije, kako ste se vratili u prošlost!
    E, vala se poznaje da su opet socijalisti i radikali na vlasti. Svakog trećeg dana po par sati nemamo struje. Kad dođe struja, nemamo kablovsku, jer je bez struje ostao kraj gde je SBB tehnika. Svakog drugog dana nas driblaju kurcšlusima od po deset-petnaest minuta, ili udarima koji nam gase samo kompjutere i prete da ih pokvare. Ni na jedan telefon se ne javlja nikakav PR, a i kada se neko javi, ispsuje nas kao da smo mi njemu isključili struju!
    Ode i Kosovo, zejtin skuplji od benzina, počele sačekuše - odmah se vidi, da su Šešelj i Sloba ponovo na vlasti.
    Ali, neka ovi njihovi potomci ne zaborave, kako su prošli put otišli! Naročito ovaj “unezveritetski profesor” sa vučitrnske sorbone neka pamti, kroz kakvog je ženskog “toplog zeca” onaj njegov Kliktavac napustio mesto direktora EDB!

  • Laufer

    13:12 // 23. 12. 2012.

    A Boba, jel i on bio?
    Ma neee, on je u stvari dobar lik, tako je lepo sedeo u prvom redu skupstine, toliko je UCINIO za ovaj grad (za svoj dzep) da mi je toliko prirastao za srce, da ga je prosto steta bre uhapsiti....
    Moooore!

  • Nevena

    10:25 // 22. 12. 2012.

    Ccc... Ko prizna pola mu se dodaje...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: